Heat-and-Power-beurs

Deelname Industrial Heat+Power 2019


Locatie: Brabanthallen in Den Bosch
Datum: 8, 9 en 10 oktober 2019
Tijdstip: 10:00 tot 17:00

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 wordt de 'Industrial Heat+Power' georganiseerd. Een zakelijke beurs specifiek voor professionals betrokken bij de industriele energievoorziening en energietransitie. Het evenement vindt plaats gelijktijdig en in co-locatie met Vakbeurs Energie en de beurs Ecomobiel in de Brabanthallen in Den Bosch. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

In 2019 is het Stoomplatform aanwezig op Industrial Heat+Power.  

In de dagelijkse industriële praktijk is de energietransitie steeds meer top of mind. In toenemende mate bestaat dan ook de behoefte aan een specifiek zakelijk evenement waarop professionals uit het industriële heat and power segment praktische tools krijgen aangereikt waarmee zij daadwerkelijk de energietransitie kunnen vormgeven. Reden voor de organisator 54events om ‘energie & industrie’ te promoveren van prominent beurssegment Energie tot de stand-alone beurs ‘Industrial Heat & Power’, met daarin vertegenwoordigd de segmenten stoominstallaties, koel- en vriestechniek, warmtekrachtkoppelings- en elektra-installaties, aandrijftechniek en perslucht en gebouw- en procestechniek.

Voor het samenstellen van een programma in het industrietheater zijn we op zoek naar interessante innovaties en projecten. U kunt bij het Stoomplatform informeren naar de mogelijkheid om mee te werken aan een succesvol programma.

Meld u aan als gastspreker en of als standhouder door ons een bericht te sturen.

Graag tot ziens
Namens het bestuur van het Stoomplatform


AANMELDFORMULIER

Voor vragen en of opmerkingen,

196