Stoomplatform iLinqs, het Festival van de Industrie

Op verschillende terreinen is de industrie in transitie. Denk aan energie, grondstoffen, water, maar ook op het gebied van digitalisering. Op die manier kan zij oplossingen bieden voor grote maatschappelijke uitdagingen. Echter, om deze transformatie mogelijk te maken, is veel nodig: innovaties, investeringen, infrastructuur en niet te vergeten heel veel mensen. Het wordt tijd om de industrie in het spotlicht te zetten als stabiele, creatieve en vooral ook aantrekkelijke sector voor nieuwe generaties. Daarom nemen Industrielinqs en iTanks het initiatief om samen met verschillende andere partners het eerste Festival van de Industrie te organiseren: iLinqs.

De doelgroep van het iLinqs Festival van de Industrie is tweeledig. Als eerste inspireren en informeren we het midden- en hoger management van industriële energiegrootverbruikers over de energie- en grondstoffentransitie. Denk hierbij met name aan plantmanagers, utility en maintenance managers als ook C-level. De tweede doelgroep is misschien nog veel belangrijker: de young professionals die de industrie een stap verder kunnen brengen in zijn missie de CO2-uitstoot tot nul terug te brengen in 2050.

Het festival kenmerkt zich door eenheid in verscheidenheid. Zo organiseren we een plenaire opening met keynotes van CEO’s van de procesindustrie, wetenschappers en beleidsmakers. We kiezen de plantmanager of the Year, de Techniekheld en koppelen waterinnovators aan investeerders. De bijdrage van het Stoomplatform voegt hier een belangrijk element aan toe: de duurzame inzet van de oudste energiedrager in de plant van de toekomst.

Het Stoomplatform heeft op 22 en 23 juni een stand en op 23 juni een sessie in de studio dome tijdens het iLinqs festival met als titel: 'Stoom - geen kostenpost, maar een verdienmodel'. Een introductie waarom je meer aandacht zou moeten geven aan de stoominstallatie. Omdat het geld oplevert, je energie bespaart en omdat het volgens de Energieweg moet. Een begrijpelijk verhaal over kennis, aandacht en laaghangend fruit.Om deze sessie bij te wonen, kunt u zich nu direct inschrijven en een stoel reserveren. Zo bent u zeker van een plaats! Mocht u zelf verhinderd zijn, stuur deze nieuwsbrief dan door naar de beslissers of het management binnen het bedrijf.

De sessie wordt natuurlijk ook uitgezonden. Bezoekers die online willen deelnemen, kunnen zich inschrijven via deze link.

Locatie: 22 en 23 juni 2022 - Onderzeebootloods, RDM-straat 3089 te Rotterdam.

Locatie:
Onderzeebootloods, RDM-straat 3089 te Rotterdam
Datum:
22 en 23 juni 2022
9:00 uur
Tickets bestellen