Nieuwe datum voor ALV: 12 november 2020!

Vooropgesteld dat het bijzondere tijden zijn, kunnen wij gelukkig met deze nieuwsbrief ons teken van bestaan afgeven. In deze maanden van radiostilte heeft ons bestuur niet stilgezeten. Achter de schermen is druk gewerkt om de informatiestroom en activiteiten niet lam te leggen. 

Enkele concrete zaken

Mits onze overheid de vrijheid verleent en wij aan de gestelde normen qua veiligheid kunnen voldoen, staat voor 12 november 2020 onze ALV gepland. Noteer deze datum alvast met potlood in uw agenda. Wij hopen dan ons nieuwe bestuurslid Ton Strijbosch van Spirax/Sarco te mogen installeren. Wij stellen u dan ook onze nieuwe secretaresse Nelleke Schinkel voor, daar Carin ons verlaten heeft. Tevens praten wij u bij over het nieuwe secretariaat dat nu gevestigd is bij CBEX te Veenendaal. 
Na de ALV zal er een themadag georganiseerd worden, ge├źnt op de onderwerpen die wij voor 23 april hadden gepland. Michiel Steerneman van BlueTerra zal ingaan op de praktische invulling van EEP en de consequenties hiervan. Tevens zal er vanuit de overheid ook een visie gegeven worden.
De definitieve locatie, alles onder voorbehoud, gaan wij u in augustus meedelen.

193