Waterstof en warmteopwekking in de industrie

Op de Industrial Heat&Power is een mooi programma samengesteld in verschillende theaters. Tijdens de 3 beursdagen kunt u hieraan deelnemen. 

Zo kunt u op 8 oktober van 14.30 tot 16.00 in het 'Industrie Theater' deelnemen aan de presentatie waterstof en warmteopwekking in de industrie. De sprekers zijn: Wim Cardol van Monarch, Kees de Greef van Energy Technology Services en Harald Kroon van Elco Burners.

Op 9 oktober van 12.30 tot 14.00 uur kunt u deelnemen aan de presentatie Stoom in het 'Industrie Theater'. De spreker zijn o.a. Ralf Groenewald, Sales engineer, Eco Steam Trading & Consultancy B.V. en Marc van Dijk, Sr. Technoloog Proces en Suikertechnologie, Royal Cosun Research & Development.

Het totale IHP programma overzicht treft u hier

Naast de vele programma's in de theaters zijn er vele standhouders in hal 2. Wij nodigen u graag uit in stand A028 bij het Stoomplatform voor verdere kennismaking, het bestellen van publicaties of het aanmelden voor deelname aan de studiedag op 14 november 2019. We gaan een bezoek brengen aan ECN te Petten. 

De IHP wordt samen met de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Prefab georganiseerd. Klik hier voor de plattegrond van de totale beurs 

193