Checklist voor stoomketel

Gratis
Auteur:
Stoomplatform
Uitgever:
Stoomplatform
ISBN:
-

Een checklist waarin wordt geadviseerd wanneer u wat dient te controleren c.q. te testen betreffende de stoomketel. Een handig overzicht op A3 formaat om te plastificeren en zichtbaar op te hangen in het ketelhuis.

Downloaden

De checklist is ontstaan vanuit de behoefte naar duidelijkheid over wat er dient te worden gecontroleerd aan de stoomketel. Het is een overzicht geworden met 3 onderwerpen die uitgewerkt zijn naar welke onderdelen op welke manier en in welk tijdsbestek geadviseerd wordt om te controleren c.q. te testen. De onderwerpen zijn; de ketel, de brander en het rookgassysteem. Het Stoomplatform adviseert u om deze checklist uit te printen op A3 formaat en geplastificeerd op te hangen in het ketelhuis. De checklist kan ook een onderdeel zijn van het onderhoudsschema van het ketelhuis. We adviseren altijd bij vragen om contact op te nemen met uw betreffende fabrikant.

De checklist is een uitgave van het Stoomplatform en is in samenwerking met Eco Steam and Heating Solutions tot stand gekomen.

Hét kennisnetwerk op het raakvlak van stoom, innovatie en technologie.

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte om uw kennis en netwerk up-to-date te houden.