Stoomopwekking 2.0

€ 88,70 excl. 9% BTW
Auteur:
Jan Koopmans
Uitgever:
-

Interesse om nóg meer stoomkennis te vergaren als u al heeft? Dan is er nu een unieke kans om op het brede terrein van stoomopwekking uw kennis op dit vakgebied aanzienlijk te vergroten. Middels de aanschaf van het boek ‘Stoomopwekking 2.0’ worden actuele en toekomstige inzichten op dit vakgebied uitvoerig behandeld. Met daarin niet alleen elementaire stoom kennis en uitvoeringen van ketelinstallaties, echter ook praktische en theoretische kennis van ‘rotating equipment’ zoals stoom- en gasturbines, ventilatoren, (warmte) pompen, etc.

Kopen

Interesse om nóg meer stoomkennis te vergaren als u al heeft?

Dan is er nu een unieke kans om op het brede terrein van stoomopwekking uw kennis op dit vakgebied aanzienlijk te vergroten.

Middels de aanschaf van het boek ‘Stoomopwekking 2.0’ worden actuele en toekomstige inzichten op dit vakgebied uitvoerig behandeld.

Met daarin niet alleen elementaire stoom kennis en uitvoeringen van ketelinstallaties, echter ook praktische en theoretische kennis van ‘rotating equipment’ zoals stoom- en gasturbines, ventilatoren, (warmte) pompen, etc.

Ook worden de al dan niet verplichte veiligheid inspecties en keuringen van de (pre)PED en EN - 12952/53 behandeld voor zowel de NL als de B(Vlaamse) markt.

Ontwikkelingen op het terrein van waterstof en elektrische gestookte opwekkers en inzet van UDG (Ultra Diepe Geothermie) en warmtepomp passeren de revue.

Naast uitgebreide informatie betreffende regelingen, metingen en energiebesparingen worden ook waterbehandeling en de exploitatie van de stoomopwekking diepgaand toegelicht.

Voor meer informatie geeft het Promotieboekje  inzicht in het boek ‘Stoomopwekking 2.0’ dat uit 500 bladzijden bestaat.

Het boek kost € 88,70 excl. 9% BTW.

Verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland bedragen € 10,- excl. 21 % BTW voor één boek.

Prijzen zijn geldig tot 1-1-2023.

Nadat u het bestelformulier heeft ingezonden ontvangt u een factuur.

Na overmaking van het bedrag op onze bankrekening ontvangt u via PostNL het boek en informatie via Track & Trace omtrent de verzending.

Hét kennisnetwerk op het raakvlak van stoom, innovatie en technologie.

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte om uw kennis en netwerk up-to-date te houden.