Heat-and-Power-beurs

Waterstof en warmteopwekking in de industrie

Op de Industrial Heat&Power is een mooi programma samengesteld in verschillende theaters. Tijdens de 3 beursdagen kunt u hieraan deelnemen. 

Zo kunt u op 8 oktober van 14.30 tot 16.00 in het 'Industrie Theater' deelnemen aan de presentatie waterstof en warmteopwekking in de industrie. De sprekers zijn: Wim Cardol van Monarch, Kees de Greef van Energy Technology Services en Harald Kroon van Elco Burners.

afbeelding checklist

De checklist (A3) - Nieuw in de kennisbank en in de webshop -

In de webshop van het Stoomplatform staan alle publicaties over stoom die beschikbaar zijn voor alle belangstellenden. U wordt direct doorgelinked naar de betreffende uitgever om uw bestelling te plaatsen. 

De kennisbank van het Stoomplatform is alleen voor leden toegankelijk waar alle verslagen van de studiedagen, naslagwerken en calculatie tools zijn terug te vinden. In deze bibliotheek staat het onderwerp 'stoom' centraal. 

Nieuw in de kennisbank is de checklist. Deze checklist graag uitprinten op A3 formaat, plastificeren en ophangen in het ketelhuis. Een gebruikerstool om op te nemen in de planning van de uit te voeren testen en controles rondom uw stoomketel. 

foto weishaupt

Op excursie naar Bosch en Weishaupt in 2019

Voor 2019 staat de excursie naar Bosch & Weishaupt op het programma. 

De data : 26, 27 en 28 september 2019. 

Locatie : Duitsland (Gunzenhausen en Schwendi)

Het programma bestaat uit meerdere dagen met veel ruimte voor de bedrijfsbezoeken.Het is een geheel verzorgde excursie inclusief overnachting, lunch & diner.

Industrial Heat Power 2018

Industrial Heat+Power

In oktober 2018 is de 'Industrial Heat+Power' gelanceerd. Een zakelijke beurs specifiek voor professionals betrokken bij de industriele energievoorziening en -transitie. Het evenement vindt plaats gelijktijdig en in co-locatie met Vakbeurs Energie en de beurs Ecomobiel. In 2019 is de 2e editie en we nodigen u graag uit als bezoeker, gastspreker of standhouder. 

Data : 8, 9 en 10 oktober 2019 is de 2e editie van de 'Industrial Heat+Power'

Locatie : Brabanthallen in 's Hertogenbosch 

AdobeStock_81093119-600px

Studiedag 'Stoomtransitie in de praktijk'

Het stoomplatform organiseert een studiedag waar de energietransitie centraal staat. Wat is er de afgelopen periode gerealiseerd door productiebedrijven? Hoe werkt het in de praktijk? Welke ervaringen kunnen we delen? Hoe werkt het energieakkoord in de praktijk en waar gaan we naar toe in de toekomst? Een voorbeeld is de ontwikkeling binnen electrificatie en hybridisatie (gas-electrisch) van de stoomvoorziening

Datum : donderdag 14 november 2019

Locatie : ECN te Petten  

193