corrosie in stoomketels

Publicatie digitaal beschikbaar in de kennisbank 'Corrosie in stoomketels'.

Nieuw in de kennisbank is de publicatie 'Corrosie in stoomketels.  Deze publicatie is in samenwerking met Paul van Berkum van Standard Fasel tot stand gekomen. De publicatie bevat veel beeldmateriaal waarin de verschillende vormen van corrosie zichtbaar is en wordt omschreven. Het doel van de publicatie is de bewustwording van het belang van een goede toepassing van waterbehandeling bij stoomketels. 

afbeelding checklist

De checklist (A3) - Nieuw in de kennisbank en in de webshop -

In de webshop van het Stoomplatform staan alle publicaties over stoom die beschikbaar zijn voor alle belangstellenden. U wordt direct doorgelinked naar de betreffende uitgever om uw bestelling te plaatsen. 

De kennisbank van het Stoomplatform is alleen voor leden toegankelijk waar alle verslagen van de studiedagen, naslagwerken en calculatie tools zijn terug te vinden. In deze bibliotheek staat het onderwerp 'stoom' centraal. 

Nieuw in de kennisbank is de checklist. Deze checklist graag uitprinten op A3 formaat, plastificeren en ophangen in het ketelhuis. Een gebruikerstool om op te nemen in de planning van de uit te voeren testen en controles rondom uw stoomketel. 

Heat-and-Power-beurs

Waterstof en warmteopwekking in de industrie

Op de Industrial Heat&Power is een mooi programma samengesteld in verschillende theaters. Tijdens de 3 beursdagen kunt u hieraan deelnemen. 

Zo kunt u op 8 oktober van 14.30 tot 16.00 in het 'Industrie Theater' deelnemen aan de presentatie waterstof en warmteopwekking in de industrie. De sprekers zijn: Wim Cardol van Monarch, Kees de Greef van Energy Technology Services en Harald Kroon van Elco Burners.

193