Energietechniek Stoomturbines

€ 90,18
Auteur:
Ing. A.J. de Koster
Uitgever:
Martech Bedrijfsopleidingen
978-90-7814-34-8

Het boek behandelt de elementaire stoomturbinetheorie. Veel aandacht is besteed aan de praktijk. In het boek Energietechniek Stoomturbines is een apart hoofdstuk opgenomen betreft rendementverbeteringen. Prijs per exemplaar bedraagt € 90,18 exclusief btw.

Kopen


Het boek Energietechniek Stoomturbines behandelt de elementaire stoomturbinetheorie. Veel aandacht in het boek is besteed aan de praktijk. In het boek Energietechniek Stoomturbines is een apart hoofdstuk opgenomen betreft rendementverbeteringen.

Bij de eerste versie van dit boek is vooral aandacht besteed aan de verschillende typen turbines en is er op verzoek van de gebruikers een hoofdstuk over smeerolie opgenomen in het boek Energietechniek Stoomturbines.

Dit boek is tevens bruikbaar voor vervolgcursussen en voor diegenen die goed op de hoogte zijn van deze materie. Voor hen kan het als naslagwerk dienen. In de tweede druk van het boek zijn enkele kleine wijzigingen doorgevoerd.

Na het lezen van Energietechniek Turbines is uw kennis uitgebreid en zijn er diverse resultaten merkbaar. U kunt na het lezen van Energietechniek Turbines :

  • Aangeven welke typen turbines er zijn.
  • Aangeven welke turbine waar wordt toegepast.
  • Berekeningen aan turbines uitvoeren t.a.v. het vermogen.
  • Rendementen van turbines berekenen.
  • Draaiuren berekenen.

Download en lees een voorbeeld hoofdstuk
U kunt het boek direct bestellen bij Martech Bedrijfsopleidingen.

Hét kennisnetwerk op het raakvlak van stoom, innovatie en technologie.

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte om uw kennis en netwerk up-to-date te houden.